De afgelopen bestuursvergadering hebben we vooruitgekeken naar de pistes en opties die onze vereniging, wij tezamen, voor de nabije toekomst en de verdere toekomst voor de boeg hebben. Wat zijn onze waarden en waar staan wij voor.

Wij vinden het belangrijk dat jouw ideeën en aspiraties ook binnen de vereniging aan bod kunnen komen. Deze bijeenkomst is de gelegenheid om dit te doen.

Bijvoorbeeld: Ben je expert in social-media, communicatie en zie je daar mogelijkheden? Of heb je ‘een steentje in je schoen’ waarvan je denkt dat dit breder speelt?, suggesties hoe het anders kan? Of wil je op een ander vlak de handen uit de mouwen steken? Enzovoorts.

Kortom samen brainstormen over hoe wij onze vereniging kunnen verbeteren en inrichten voor de komende jaren.

Waarom nu? Zo kan jullie bestuur deze en bestaande ideeën verder overwegen en uitwerken voor de algemene leden vergadering. Zo maken we samen de vereniging toekomstbestendiger.

Daarom nodigen we je hierbij van harte uit.

Meld je via deze link aan voor deze bijeenkomst.

Wie, Waar en wanneer?
Deze bijeenkomst is voor leden van de onze vereniging.
De Camp-sportcafé,  zalen- & sportcentrum-, Bosrand 15-17 te Woudenberg op zaterdag 2 maart 2024 van 13:30 ™ 16:30

Is deze bijeenkomst niet meer in te passen in je agenda, zet dan je ideeën, verwachtingen en mogelijke persoonlijke engagementen op mail naar het secretariaat. Zo kan jouw stem ook klinken.

Wij kijken uit naar jouw aanwezigheid,

Monique Mertens,
secretaris