SHOW SCHEDULES
Overzicht van alle Show Schedules die door of namens zusterverenigingen, Raad van Beheer, Verband für das Deutsche Hundewesen, Union Royale Cynologique Saint Hubert, Fédération Cynologique Luxembourgeoise of de bij hun aangesloten verenigingen worden georganiseerd.
Belangstellenden zijn bij deze Show Schedules meestal van harte welkom met hun honden. Ben je je aan het oriënteren over de aanschaf van een Saarlooswolfhond dan zijn deze Show Schedules bij uitstek geschikt om kennis te maken met dit unieke ras, met eigenaren, fokkers of met de vereniging of andere kynologische vereniging.

Het bestuur heeft op basis van de actuele situatie omtrent de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus(COVID 19) in Nederland besloten om alle evenementen die op de agenda stonden in de maanden april en mei te annuleren.
Het zou kunnen dat deze periode ook na mei zal moeten worden gecontinueerd. Het bestuur volgt hierin de richtlijnen van zowel het RIVM als van de Raad van Beheer en  geeft nu al aan om ook rekening te houden met de voortzetting van deze maatregelen in de maanden juni en juli van dit jaar.
Indien de coronacrisis aanhoudt en het op grond van de dan geldende richtlijnen niet mogelijk is om de ALV in juni te houden, zal deze uitgesteld moeten worden. Dan ontstaat echter een situatie dat de vereniging niet kan voldoen aan statutaire en wettelijke verplichtingen. Het bestuur gaat ervan uit dat in dat geval ook de Raad van Beheer de termijnen zal verruimen. Tevens kan het bestuur dan een beroep doen op de redelijkheid en billijkheid, zodat toch rechtsgeldige besluiten genomen kunnen worden.
Ook bij een aanhoudende coronacrisis zal de kampioensclubmatch in juni geen doorgang vinden. 
Verder houden we de geldende richtlijnen van ons omringende landen nauwlettend in de gaten zodat we onze buitenlandse leden indien die bijvoorbeeld in een LOCKDOWN situatie zitten en hierdoor niet kunnen deelnemen aan de evenementen.

Het bestuur.

14 juni 2020
KAMPIOENSCLUBMATCH
GEANNULEERD – CANCELED – ANNULE COVID-19
lees meer …..

21 juni 2020
ALGEMENE LEDENVERGADERING
GEANNULEERD – CANCELED – ANNULE COVID-19
lees meer …..

mei

202031mei09:0017:00NATIONALE D'ELEVAGEGEANNULEERD – CANCELED – ANNULE COVID-19

juni

202014jun10:0017:00KAMPIOENSCLUBMATCHGEANNULEERD - CANCELED - ANNULE COVID-19

202021jun11:0015:00ALGEMENE LEDENVERGADERINGGEANNULEERD – CANCELED – ANNULE COVID-19

oktober

202016oct(oct 16)09:0018(oct 18)18:30ANIMAL EVENTGEANNULEERD – CANCELED – ANNULE COVID-19