SHOW SCHEDULES
Overzicht van alle Show Schedules die door of namens zusterverenigingen, Raad van Beheer, Verband für das Deutsche Hundewesen, Union Royale Cynologique Saint Hubert, Fédération Cynologique Luxembourgeoise of de bij hun aangesloten verenigingen worden georganiseerd.
Belangstellenden zijn bij deze Show Schedules meestal van harte welkom met hun honden. Ben je je aan het oriënteren over de aanschaf van een Saarlooswolfhond dan zijn deze Show Schedules bij uitstek geschikt om kennis te maken met dit unieke ras, met eigenaren, fokkers of met de vereniging of andere kynologische vereniging.

Nadat onze samenleving half maart werd onderworpen aan een ongekende lock-down om het coronavirus te stoppen, hebben we maanden moeten doorbrengen in vrees en onzekerheid over de toekomst. Ook onze vereniging moest eraan geloven. We besloten om al ons geplande evenementen en bijeenkomsten af te lasten . En er werden ook binnen onze vereniging mensen persoonlijk of in hun naaste omgeving getroffen door het coronavirus. Graag wensen we hen beterschap dan wel sterkte.
COVID-19 is nog steeds niet weg, slechter nog op dit moment zien we dat de cijfers weer oplopen, toch hebben we besloten om een voorzichtige planning te maken voor activiteiten. Of deze activiteit doorgang kunnen vinden hangt af  van zowel de geldende RIVM richtlijnen als de richtlijnen van de ons omringende landen.

21 november 2020
Algemene ledenvergadering
Met de huidige geldende maatregelen in Nederland en de ons omringende landen, heeft het bestuur besloten de Algemene ledenvergadering te kunnen houden, mits alles rondom COVID-19 goed blijft gaan. Natuurlijk blijft de gezondheid ten alle tijden voorop staan.

LET OP!!
Vooraf aanmelden is verplicht, zodat we kunnen garanderen dat de RIVM richtlijnen, zoals het aanhouden van 1,5 meter afstand gevolgd kan worden.
Meld je dan ook aan voor 31 oktober 2020 bij Monique MERTENS secretariaat vereniging
Introducee(s) kunnen we hierdoor voor deze Algemene ledenvergadering niet toelaten.
Om de RIVM richtlijnen te kunnen hanteren verzoeken we u de honden waar mogelijk is thuis te houden.
Accepteer en hanteer de COVID-19 richtlijnen die voor u van toepassing zijn.

Voor wijzigingen en aanvullingen omtrent de Algemene ledenvergadering blijf dan onze gebruikelijke sociaal media-kanalen volgen.
Bestuur Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden

 

oktober

202031oct09:0018:00VDH - Spezialrassehunde Ausstellung für SaarlooswolfhundeAlexandra Windl

november

202021nov11:0015:00ALGEMENE LEDENVERGADERINGNederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden

juni

202127jun10:0017:00DE NATIONALENederlandse hondenrassen