Fokkersbrochure

Als vereniging doen wij ons uiterste best om alle fokkers op een zo goed mogelijke manier te informeren en te ondersteunen. Zo is en was het uit het verleden gebruikelijk om een individueel gesprek aan te gaan met de fokker of hij/zij die geïnteresseerd is in het meewerken aan een toekomstgericht fokbeleid.

In de afgelopen jaren is zo’n gesprek uitgegroeid tot een groot hoeveelheid aan informatie. Het bleek echter lastig te zijn om al deze informatie op een later moment nog eens terug te halen via de gemaakte aantekeningen door de fokker.

Wij hebben er dan ook voor gekozen om alle informatie te bundelen in een aparte brochure. Na maanden van voorbereiding is dit nu eindelijk klaar. Het is echt een blad geworden speciaal voor fokkers. Allerlei zaken die te maken hebben met het gecentraliseerde fokbeleid, de dracht, de dekking en het grootbrengen van de pups komen hierin aan de orde. Je vindt hierin allerlei tips, wetenswaardigheden en zaken waar je als fokker aan moet denken. Je kunt dit blad gebruiken als een soort naslagwerk en checklist.

Deze fokkersbrochure is te bestellen door leden door overmaken* van vijf** euro verzending binnen Nederland en tien** euro verzenden buitenland op RABOBANK NL47 RABO 0348 0587 80. SWIFTCODE: RABONL2U ten name van Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden, onderwerp: fokkersbrochure.
*portokosten
** plus —–  euro op vrijwillige basis