‘Winner of Winners’ competitie afgekort WoW is een showcompetitie die in 2022 in het leven is geroepen door de Raad van Beheer en opgenomen in het kynologisch reglement waardoor het een officiële titel is en vermeld wordt op de bijlage van de stamboom.
Deze WoW competitie bestaat uit twee onderdelen. Er is een competitie voor individuele honden en er is een competitie voor fokkers met een kennelnaam. De hond met het hoogste aantal punten van het ras behaald aan het einde van het jaar de ‘Winner of Winners’-titel. Datzelfde geldt ook voor de kennelnaam competitie echter de honden uit de jongste puppy en puppyklasse kunnen geen punten verzamelen voor deze WoW competitie.
Punten voor deze WoW competitie kunnen op alle officiële shows in Nederland behaald worden, hieronder vallen ook de gehouden Kamppioensclubmatchen van het ras. De punten worden berekend op basis van een tabel.
Ohitekahkiyiya van eigenaar W.M.E. Broek, fokker M. Mertens is de Saarlooswolfhond met het meest behaalde punten –136– in 2022 en mag zich kronen tot de eerste Saarloooswolfhond met de titel WOW. Voor Ohitekahkiyiya betekend dit WoW’22.

puntentalling