Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen maanden met betrekking tot het Corona Virus, heeft het bestuur na beraad besloten de kampioensclubmatch van 14 juni te annuleren.
Omdat we niks willen missen van de ontwikkeling van jullie Saarlooswolfhonden hebben we gekeken op welke wijze we de kampioensclubmatch een klein beetje kunnen vervangen, we hopen door de JUST FOR FUN FOTO KEURING een alternatief gevonden te hebben.
JUST FOR FUN FOTO KEURING wat houdt dit in en hoe gaat het in zijn werk?
Door inzenden van één of meerdere foto’s (kop, lichaam zij aanzicht lichaam -, voorkant en beweging foto) van uw Saarlooswolfhond en als je lid van de vereniging bent doe je mee aan JUST FOR FUN FOTO KEURING. Deze foto’s kunnen natuurlijk niet de volledige werkelijkheid van je Saarlooswolfhond vastleggen, het blijven natuurlijk maar foto’s. Dit geeft uitsluitend het beeld van die ene klik, die ene klik bepaalt wat zichtbaar is, op deze ene klik en de rasstandaard vindt de JUST FOR FUN FOTO KEURING plaats.
Uit elke klasse wordt de klasse beste gekozen die dan overall meestrijden voor de titel MISTER en MISSIS JUST FOR FUN FOTO KEURING en natuurlijk de eeuwige roem niet te vergeten. Als vereniging hopen we natuurlijk dat dit maar een eenmalige optie is van het vervangen van de kampioensclubmatch.

SPELREGELS  deelname JUST FOR FUN FOTO KEURING

klasse*:

  • jonge honden tot 18 maanden
  • volwassen honden vanaf 18 maanden tot 10 jaar 
  • veteranen 10 jaar en ouder

* leidend is de leeftijd van de hond op de foto, niet de huidige leeftijd, elke hond kan maar een keer deelnemen

categorieën beoordeling:

  • kop
  • zij aanzicht lichaamvooraanzicht lichaam
  • beweging*

*  bonus categorie

insturen foto(s)
uiterlijk tot 14 juni 2020 naar Nanouk Immers of (zelf) publiceren op de FB-pagina NVSWH – wandelgroep voor en door leden