Activiteiten

23 september 2017

Kampioenschapsclubmatch
De volgende kampioenschapsprijzen zijn te behalen: dubbele CAC*, jeugd CAC, veteranen CAC en de titel clubwinner 2017. Tevens is de hond dan gekwalificeerd voor de Hond van het Jaar Show 2017**, die begin 2018 gehouden zal worden.
* voldoet aan Artikel IV.44 lid 3.&4. Van het KR RvB.
** op basis van uitnodiging.

Inschrijving:
De inschrijving staat open voor leden en niet-leden van onze vereniging met hun Saarlooswolfhond uit binnen- en buitenland. Ingeschreven kan worden met honden:

  • Die op de dag van de kampioenschapsclubmatch zijn ingeschreven in de Nederlandse stamboek-houding;
  • Waarvoor op de dag van de inschrijving voor de kampioenschapsclubmatch de inschrijving in de Nederlandse stamboekhouding is aangevraagd en niet is geweigerd (de fokker heeft de NHSB nummers van de jongste honden);
  • Die, indien de eigenaar in het buitenland woonachtig is, op de dag van inschrijving voor de kampioenschapsclubmatch, zijn ingeschreven in een door de FCI erkende buitenlandse stamboekhouding of is aangevraagd en niet is geweigerd (de eigenaar dient een schriftelijk bewijs van de aanvraag bij de inschrijving te overleggen);

Inschrijven mogelijk vanaf 1 maart 2017

Lokatie: Recreatiecentrum Het Zwarte Water, Breemhorstsedijk 65, De Mortel.

Later meer.......... 

Saarlooswolfhonden

De Saarlooswolfhond is een uniek ras. Om dit unieke ras in stand te houden is het van het allergrootste belang dat het ras gezond, raszuiver en rastypisch blijft.

Ontdek de vereniging...

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen van de Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden? Meld u zich dan aan.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven