Puppen

Wanneer u zeker weet dat de Saarlooswolfhond een hond voor u is, dan vragen wij u om lid te worden van de NVSWH. Daarvoor vult u een aanvraagformulier in. U ontvangt dan het clubblad, de nieuwsbrieven en uitnodigingen voor bijeenkomsten. Een Saarlooswolfhond is geen doorsnee ras, dus is het belangrijk dat u zich realiseert wat voor soort hond u in huis haalt. Uiteraard maken wij ook graag persoonlijk kennis met u, als toekomstige eigenaar van een van onze Saarlooswolfhonden! Toon uw betrokkenheid: bezoek leden met een of meerdere Saarlooswolfhonden, ga mee op wandelingen en bezoek clubdagen of bijeenkomsten. Zo ziet u hoe de Saarlooswolfhond écht is en kunt u ons overtuigen dat u een goede baas zult zijn voor uw hond.
Wanneer u daarna een pupaanvraag wilt doen, dan horen wij graag van u of u een teef, reu, wolfsgrauwe of bosbruine Saarlooswolfhond wilt. U kunt daarvoor een aanvraagformulier invullen. Dan nog kan het betekenen dat u even moet wachten. Er wordt binnen de NVSWH nu eenmaal niet in grote aantallen gefokt. Ook uw keuze speelt mee: er worden bijvoorbeeld minder bosbruine pups geboren.

Saarlooswolfhonden

De Saarlooswolfhond is een uniek ras. Om dit unieke ras in stand te houden is het van het allergrootste belang dat het ras gezond, raszuiver en rastypisch blijft.

Ontdek de vereniging...

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen van de Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden? Meld u zich dan aan.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven