Lid worden

Waarom lid worden!
De Saarlooswolfhond is een uniek ras. Om dit unieke ras in stand te houden is het van het allergrootste belang dat het ras gezond, raszuiver en rastypisch blijft. En daar maken we ons sterk voor! Waar we ons ook sterk voor maken is het welzijn van de hond. Dat staat bij ons altijd voorop!
Alle andere activiteiten vloeien daar als het ware uit voort: jaarlijkse clubmatch, nestendagen en wandelingen. Bij al deze gelegenheden wordt als het ware de "status" van het ras steeds weer opnieuw getoetst. Om al deze activiteiten te organiseren en de geïnteresseerde medemens op de hoogte te houden, verschijnt er 4x per jaar het clubblad "DE SAARLOOSWOLFHOND"" en wordt de website frequent bijgewerkt. Al dit werk wordt door leden met een groot hart voor de Saarlooswolfhond gedaan. Maar, zonder u, de leden gaat dit echter niet! Daarom is het belangrijk dat u lid wordt en ook blijft! Hoe meer leden, hoe actiever de vereniging en hoe meer er dus gedaan kan worden voor dit unieke ras Saarlooswolfhond.
Daarnaast zijn er ook nog een aantal voordelen voor u als lid van de vereniging zoals u hieronder kunt zien.

  • U ontvangt elk kwartaal het clubblad "DE SAARLOOSWOLFHOND". Een verrassing die telkens weer bij u in de brievenbus valt. In het blad vindt u informatie over de verschillende activiteiten van de vereniging. Artikelen van deskundigen, maar ook van gewone Saarlooswolfhond liefhebbers met vaak prachtige foto's. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een artikel, liefst voorzien van een foto, aan te leveren aan de redactie.
  • U kunt meedoen aan alle activiteiten georganiseerd door de vereniging,
  • U heeft inspraak in de vereniging, daar u als lid of gezinslid stemrecht heeft in de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV).
  • U kunt gebruik maken van de diverse diensten die de vereniging biedt, zoals begeleiding bij het fokken van een nest.

Lidmaatschap
Eenmalig wordt een entreegeld gevraagd van € 11.50. De contributie bedraagt € 27.50 voor leden en € 15.00 voor gezinsleden, zij zijn gewoon lid, maar ontvangen geen clubblad "DE SAARLOOSWOLFHOND". U kunt uitsluitend gezinslid worden als op hetzelfde adres tevens een gewoon lid is ingeschreven. Buitenlandse leden betalen daarboven € 05.00 i.v.m. extra kosten.
De contributie kan door de Algemene Leden Vergadering(ALV) aangepast worden.

Aanmelden
U kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan het inschrijfformulier toegestuurd dat u kunt invullen en opsturen en u maakt tegelijkertijd de contributie over.
Wanneer het formulier en de contributie binnen zijn, ontvangt u een welkomstpakket

Betalingen aan Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden
Ten name van Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden.
De bankgegevens zijn als volgt:
IBAN: NL 47 RABO 0348 0587 80
SWIFT CODE: RABONL2U

Opzegging van een Lidmaatschap.
Altijd schriftelijk voor 1 december van het volgende kalender jaar onder vermelding van uw gegevens: naam-adres-postcode-plaats-telefoon aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

aanvraagformulier Lidmaatschap

aanvraagformulier Pupbemiddeling

 

Saarlooswolfhonden

De Saarlooswolfhond is een uniek ras. Om dit unieke ras in stand te houden is het van het allergrootste belang dat het ras gezond, raszuiver en rastypisch blijft.

Ontdek de vereniging...

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen van de Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden? Meld u zich dan aan.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven