AFNAME MYDOGDNA

AFNAME MYDOGDNA

Helpen jullie ook mee onze populatie genetisch in kaart te brengen en geef ons de handvatten om toekomstig ook op genetisch level onderbouwd en berekend fokkeuzes te helpen maken?

Het bestuur gelooft in de waarde van MyDogDNA en op de Algemene Ledenvergadering ondersteunde de leden ons ook daarin.
We willen daarom dit project breedschalig uitdragen en zo mogelijk ALLE honden gefokt binnen het centraal fokbeleid opnemen.
Daarom zal de vereniging voor haar leden die willen participeren aan dit project een deel van de werkelijke kosten dragen. Zelfs voor de leden met hun Saarlooswolfhond die mogelijk buiten ons gecentraliseerd fokbeleid gefokt zijn delen we mee in de kosten. Ook deze dieren zijn belangrijk in het genetisch plaatje van ons unieke ras “DE SAARLOOSWOLFHOND”.

Op de Kampioensclubmatch 2017 zal er een officiële, door een dierenarts uitgevoerde, afnamemogelijkheid zijn voor alle aanwezige Saarlooswolfhonden. De vereniging draagt de verdere zorg voor alle administratieve afhandeling en de registratie met MyDogDNA.
De eigen inbreng voor onze leden per hond voor deze MyDogDNA afname is slechts € 30,00. Niet-leden die op de Kampioensclubmatch aanwezig zijn kunnen ook meedoen met deze afname, zij betalen slecht € 79,00 voor deze MyDogDNA afname. Dit is voor ieder een zeer voordelige regeling en wij hopen dat iedereen hiervan de grote waarde ziet en zijn of haar Saarlooswolfhond hiervoor aanmeldt

Bij het aanmelden van uw Saarlooswolfhond(en) voor de Kampioensclubmatch 2017 kunt u direct aangeven voor medewerking aan dit waardevolle project. Ook uw Saarlooswolfhond die u om welke reden dan ook niet ingeschreven zijn voor de Kampioensclubmatch 2017 bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan deze MyDogDNA afname.

Heeft u nog verdere vragen omtrent dit MyDogDNA-project neem dan gerust contact op met Nanouk Immers.

2017-06-20T09:47:47+00:00
X